Alles wat u wilt weten over werkkleding

Workwear24 BV

Beste bezoeker,

Van harte welkom op onze blog waarbij wij u alles willen vertellen over werkkleding. Nieuwe dingen op het gebied van werkkleding maar ook bestaande dingen komen op deze blog te staan.

Wie zijn wij nou eigenlijk? Wij zijn vaste klanten van de webshop Workwear24. Aangezien er een goede relatie is ontstaan tussen dit bedrijf en ons mogen zij adverteren op onze blog. De website van Workwear24 biedt een ruim assortiment aan voor mensen die werkzaam in de zorg, in de bouw/industrie, in de horeca maar zeer binnenkort ook voor de mensen die werkzaam zijn als schilder. Ook moet er gedacht worden aan regenkleding, winterkleding en veiligheidskleding.

Iedere keer wanneer er iets nieuws wordt geplaatst in deze webshop zullen wij dit hier vermelden zodat iedereen kan zien dat zij u ook de producten uit uw branche aan gaan bieden. Natuurlijk wordt bij elk bericht een link geplaatst naar de juiste pagina van de webshop zodat de navigatie voor u ook soepel zal verlopen.

Ik wens u een prettig verblijf op de deze blog en hoopt dat u naast alle informatie ook een bezoekje brengt aan de website van Workwear24.
Opmerkingen, suggesties of ervaring met onze website mogen altijd gedeeld worden!

Met vriendelijke groet,
Webmaster

Commentaren op: "Workwear24 BV" (1)

  1. Zeer goed geholpen door workwear24, zelf een broek bestelt en had deze zeer snel in huis. Over de kwaliteit ook uitermate tevreden!
    Goede webshop dit, ook zijn er niet veel webshops in bedrijfskleding. Deze shop heeft daarnaast ook nog eens een groot assortiment. Kortom; kan dit iedereen aanraden!

Plaats een reactie